Hem » Projektledning

Projekt­ledning

Alla fastigheter både nya som gamla, kommer någon gång behöva insatser för vård eller utveckling. Våra fastighetsförvaltare i Umeå hjälper er att projektleda och samordna byggen och tekniska installationer för er bostadsrättsförening eller hyresfastighet.

Så kan våra projektledare hjälpa dig med projekt i fastigheten

Norrskenet kan hjälpa till i rollen som projektledare och samordnare vid byggen och tekniska installationer för er bostadsrättförening eller hyresfastighet. Med vårt flexibla upplägg väljer ni själva om ni vill att vi ska ta helhetsansvaret för projektledningen av byggnationen ända från planering till besiktning av din fastighet. Men vi kan även agera som ett stöd och rådgivande bollplank för delar av byggprocessen.

Våra projektledningstjänster kan vi erbjuda i Umeå och över hela Norrland. Klicka och begär en offert så återkommer vi med ett prisförslag för just er fastighet.

Våra tjänster inom projektledning:

Här är några exempel på tjänster inom projektledning som vi erbjuder i Umeå och Norrland.

 • Projektplanering

  Ett lyckat renoverings- eller byggprojekt grundar sig i god planering och väl genomgångna förutsättningar – både tekniskt och ekonomiskt.

 • Renoveringsarbeten

  Vi kan agera projektledare för diverse renoveringsarbeten som exempelvis fönsterbyten, fönsterrenovering, dränering, takomläggning, värme och ventilation, åtgärder av vattenskador och renovering av lekplatser eller tvättstugor.

 • Upphandlingar och avtal

  Vi erbjuder även hjälp till er i offentliga och privata upphandlingar. Det kan vara allt från att upprätta förfrågningsunderlag, granska inkomna anbud, ansvara för dialogen med partners och upprätta entreprenadavtal.

 • Försäkringsärenden, bränder och vattenskador

  Med lång erfarenhet från fastighetsbranschen har vi de erfarenheter ni behöver när det gäller att hantera skador och olyckor, oavsett om det gäller kontakten med försäkringsbolag eller entreprenörer. Vi kan hantera ert ärende från början till slut.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!Jag godkänner Norrskenets hantering av personnuppgifter