Hem » Förvaltningsstöd

Förvaltnings­stöd

Det ställs höga krav på en bostadsrättsförening, både från medlemmar, hyresgäster och samhället. Det finns många regler och lagar som även bostadsrättsföreningar och dess styrelse måste följa. Därför är det både tidsbesparande och en stor trygghet för en bostadsrättsförening att låta en expert arbeta med viktiga frågor som rör myndighetskrav, lagar, avtal och upphandlingar.

Förvaltningsstöd efter dina behov

Våra fastighetsförvaltare i Umeå jobbar alltid mot ett brett kontaktnät med experter som jurister och projektledare, vilket kan behövas t.ex. vid större ombyggnadsprojekt. Välj själva om ni vill att våra fastighetsförvaltare tar ett helhetsansvar kring er fastighet eller välj om det passar bättre att kombinera våra tjänster inom förvaltningsstöd efter ert eget behov.

Vi kan erbjuda förvaltningsstöd för fastigheter i Umeå, Vännäs, Nordmaling och resten av Norrland. Klicka och begär offert så återkommer vi med ett prisförslag för just er.

Så här kan vi hjälpa dig med förvaltningsstöd:

Vi erbjuder följande tjänster inom förvaltningsstöd i Umeå och Norrland.

 • Bereda ärenden till styrelse

  Vi på Norrskenet erbjuder organiserad och trygg hjälp med behandling av styrelsemöten och dagordningar, årsstämmor, kallelser och protokollhantering.

 • Deltagande i styrelsemöten och på årsstämma

  Genom vår breda kompetens kan vi lösa allt från akuta fel som läckande ledningar till byte av strömbrytare eller vitvaror.

 • Förvaltningsrapport

  Vi sammanställer en månatlig förvaltningsrapport som ger styrelsen full koll på vad som händer inom bostadsrättsföreningen eller fastighetens förvaltning.

 • Stora och små upphandlingar

  Undvik onödiga och dyra misstag vid upphandlingar. Det är inte alltid den billigaste offerten som blir billigast i längden. Vi ser till att upphandlingar kravställs och genomförs på ett klokt sätt både gällande innehåll och tid.

 • Samordning och kontroll av sidoentreprenörer

  I de fall många partner är inblandade krävs kontroll och samordning. Norrskenet fastighetsförvaltning har lång erfarenhet för denna typ av projektledning.

 • Störningar, uthyrning i andra hand

  Vi har erfarenhet av alla de juridiska spörsmål en fastighetsägare kan stöta på, och agerar gärna bollplank till er i styrelsen.

Vanliga frågor och svar om förvaltningsstöd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!Jag godkänner Norrskenets hantering av personnuppgifter