Hem » Fastighetsskötsel

Fastighets­skötsel

Minskade energikostnader, ökad boendetrivsel och snabb felavhjälpning är några av alla fördelar som följer med att hålla en hög kvalité på er fastighetsförvaltning. Vi vet att det kan vara svårt att hinna med allt – och därför finns vi på Norrskenet fastighetsförvaltning redo att hjälpa dig.

Fastighetsskötsel i Umeå och Norrland

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning för hyresfastigheter, bostadsrättsföreningar och lokaler i Umeå och över hela Norrland. För både stora och små fastighetsbestånd. Välj själva om ni vill att vi tar helhetsansvaret över er fastighetsdrift eller kombinera våra tjänster helt efter ert eget behov.

Klicka och begär offert så återkommer vi med ett prisförslag för just er. Att byta förvaltare är enkelt, och ofta kan du spara stora pengar på att lämna ”de stora drakarna” till förmån för en skräddarsydd och personlig förvaltning.

Våra tjänster inom fastighetsskötsel:

Vi erbjuder följande tjänster inom fastighetsdrift och fastighetsskötsel i Umeå och Norrland.

 • Rondering av fastighet

  Vi skapar tillsammans upp ett organiserat rondschema med planerade drifts- och skötselåtgärder sett till din fastighets behov.

 • Avhjälpande underhåll och reparationer

  Genom vår breda kompetens kan vi lösa allt från akuta fel som läckande ledningar till byte av strömbrytare eller vitvaror.

 • Kundtjänst som alltid är tillgänglig

  Vi sätter upp en direktkanal till vår kundtjänst som står redo att svara på frågor eller hantera ärenden kring allt från anmälningar av störande grannar, akuta ärenden eller felanmälningar. De boende kan felanmäla via telefon, mail eller på vår hemsida - Felanmälan

 • Inlogg i vår kundportal

  Som styrelsemedlem kan ni alltid logga in i vår transparenta kundportal, här ser ni allt från pågående felanmälningar, till ronderingsordrar. Ni tar även del av senaste driftrapport och andra aktuella dokument.

 • Skötsel av grönytor och trädgård

  Utemiljön är ofta en central del i de boendes trivsel, vi hjälper er med gräsklippning och övrigt skötsel för att området skall se välkomnande och välskött ut.

 • Jour och felanmälan

  Vår dygnet runt jour är öppen utanför kontorstid för akuta ärenden som inte kan vänta.

Vanliga frågor och svar om fastighetsskötsel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!Jag godkänner Norrskenets hantering av personnuppgifter