Hem » Fastighetsförvaltare i Umeå

Norrskenet - fastighetsförvaltare Umeå

Välkommen till oss på Norrskenet, din pålitliga fastighetsförvaltare i Umeå. Vi erbjuder komplett fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Umeå med omnejd, till bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare. Med vårt trevliga kontor på Västerslätt har vi snabb åtkomst till våra kunder i Umeå och dess omgivningar, och vi erbjuder personlig och tillgänglig service dygnet runt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert för professionell fastighetsförvaltning i Umeå.

Komplett fastighetsförvaltning i Umeå

Våra fastighetsförvaltare i Umeå är experter på att leverera en omfattande fastighetsförvaltning och förvaltar idag ett stort antal bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter i Umeå. Vi finns även representerade i kranskommuner såsom Vännäs, Sävar, Nordmaling och Bjurholm. När du anlitar oss som fastighetsförvaltare i Umeå kan vi hjälpa dig med:

Fastighetsskötsel: Våra engagerade fastighetsskötare och tekniker arbetar proaktivt för att hålla fastigheten i toppskick.

Teknisk förvaltning: Vi hanterar de tekniska aspekter av fastigheten för att säkerställa smidig drift och underhåll.

Ekonomisk förvaltning: Med vår ekonomiska förvaltning får du transparent och effektiv hantering av ekonomiska aspekter för din fastighet.

Förvaltningsstöd: Vi erbjuder professionellt stöd för att underlätta förvaltningsprocessen och förenkla för er i styrelsen.

Markskötsel: Vi tar hand om markskötsel för att bevara och förbättra fastighetens omgivning och trivsel.

Underhållsplan: Vi skapar och uppdaterar detaljerade underhållsplaner för att förebygga framtida problem.

Projektledning: Vi kan hjälpa till som projektledare och samordnare vid byggen och tekniska installationer för din bostadsrättsförening eller hyresfastighet.

Konsultation inom fastighet och förvaltning: På Norrskenet har vi omfattande erfarenhet inom fastighetssektorn och erbjuder konsulttjänster och interimslösningar till förvaltnings- och fastighetsbolag.

Lokalvård: Professionell lokalvård för att skapa en ren och trivsam miljö.

Manuell snöröjning: Vi ser till att snöröjningen utförs manuellt för att säkerställa tillgänglighet och säkerhet.

Vad är fastighetsförvaltning?

Som fastighetsförvaltare i Umeå tar vi hand om förvaltningen av byggnader och tillhörande mark på uppdrag av antingen fastighetsägare eller styrelsen i en bostadsrättsförening. Vi har det övergripande ansvaret att främja, bevara och förbättra fastighetens skick. Inom områden som ekonomi, drift, energi och olika byggprojekt hanterar vi alla aspekter som kan påverka fastigheten. Det inkluderar vanligtvis att hantera underhåll och reparationer, övervaka hyresavtal samt sköta den dagliga driften av fastigheten. Arbetet innefattar också att upprätthålla kontakter med hyresgäster, bostadsrättsinnehavare, fastighetsägare, styrelser i bostadsrättsföreningar, driftspersonal och entreprenörer. 

Varför är det viktigt att ha en fastighetsförvaltare i Umeå?

Våra fastighetsförvaltare i Umeå spelar en central roll i att säkerställa en effektiv och smidig drift av fastigheter, vare sig det är bostadsrätter, kommersiella byggnader eller andra typer av fastigheter. Genom att anlita en fastighetsförvaltare från Norrskenet säkerställer du att kostnaderna minimeras samtidigt som du maximerar fastighetens värde över tid. Våra fastighetsförvaltare i Umeå agerar proaktivt för att stödja den långsiktiga planeringen av underhållsåtgärder. Det innebär också en effektiv tidsbesparing för dig som fastighetsägare, då du får möjlighet att ägna din tid åt andra prioriteringar genom att outsourca många administrativa och operativa uppgifter. 

Professionella fastighetsskötare och fastighetstekniker

Hos oss hittar du engagerade fastighetsskötare och fastighetstekniker som gör sitt yttersta för att er fastighet skall vara i toppskick. Våra fastighetsförvaltare i Umeå arbetar proaktivt och genom en tät dialog med våra kunder strävar vi efter att förutse och förebygga eventuella problem och fel som kan uppstå. Varje fastighet tilldelas även en ansvarig fastighetsskötare. Det bidrar till att era bostadsrättsinnehavare/hyresgäster vet vem det är som rör sig i området, vilket skapar en trygghet för samtliga boende.

Varför välja Norrskenet som din fastighetsförvaltare i Umeå?

Våra professionella fastighetsförvaltare i Umeå erbjuder komplett fastighetsförvaltning och en helhetslösning med fokus på proaktivt underhåll för långsiktiga och hållbara fastigheter, transparent ekonomisk förvaltning och teknisk expertis för problemfri drift. Vi är även ISO-certifierade för kvalitet, miljö och arbetsmiljö och integrerar miljövänliga metoder och hållbara principer i vårt arbete för att bidra till en mer hållbar framtid. Med vår centrala placering på Västerslätt har vi strategisk åtkomst till våra kunder, och vår personliga och tillgängliga service dygnet runt är dedikerad till att möta varje kunds unika behov.

Fastighetsförvaltare i Umeå - Norrskenet.

Tillgänglig och personlig service dygnet runt

Med vårt välplacerade och inbjudande kontor på Västerslätt har vi inte bara en lättillgänglig plats, utan också snabb åtkomst till alla våra kunder i Umeå och dess omgivningar. Vi förstår vikten av personlig service och tillgänglighet, och genom att erbjuda service dygnet runt strävar våra fastighetsförvaltare i Umeå efter att möta dina unika behov och vara tillgängliga när det passar dig bäst, vilket tydligt visar vårt höga engagemang att göra fastighetsförvaltningen så smidig och effektiv som möjligt.

Letar du efter en pålitlig fastighetsförvaltare i Umeå?

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert! Vi delar självklart även referenser så att du kan verifiera vår pålitlighet och hur vi arbetar ute på plats direkt från våra kunder. När du anlitar våra professionella fastighetsförvaltare i Umeå  kan du som fastighetsägare eller medlem i en bostadsrättsförening känna dig trygg och slappna av, med försäkran om att fastighetsförvaltningen tas om hand på ett säkert sätt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina fastighetsbehov och att skapa en trygg, hållbar och välhanterad fastighet!

Vanliga frågor och svar om fastighetsförvaltare i Umeå

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!Jag godkänner Norrskenets hantering av personnuppgifter