Norrskenet - din fastighetsförvaltare i Umeå

Välkommen till oss på Norrskenet - din fastighetsförvaltare i Umeå. Vi erbjuder fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Umeå med omnejd. Hos oss får du ett personligt bemötande med service dygnet runt. Vi har ett trevligt kontor på Västerslätt, från vilket vi snabbt tar oss ut till våra kunder i Umeå.

Komplett fastighetsförvaltning i Umeå

Vi kan hjälpa er med bland annat; fastighetsskötsel, teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning, förvaltningsstöd, markskötsel, lokalvård, manuell snöröjning, skapa och uppdatera underhållsplan med mera. Vi förvaltar idag ett stort antal bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter i Umeå och finns även representerade i kranskommuner så som Vännäs, Nordmaling och Bjurholm.

Professionella fastighetsskötare och fastighetstekniker

Hos oss hittar du engagerade fastighetsskötare och fastighetstekniker som gör sitt yttersta för att er fastighet skall vara i toppskick. Vi arbetar proaktivt och har en tät dialog med våra kunder, där vi alltid försöker förekomma de fel som kan tänkas uppkomma. I och med att vi utser en ansvarig fastighetsskötare per objekt, vet era bostadsrättsinnehavare/hyresgäster vem det är som rör sig i området vilket blir en trygghet för samtliga boende.

Letar du efter en fastighetsförvaltare i Umeå?

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert! Vi lämnar självklart även referenser så att du kan stämma av med våra kunder hur vi arbetar ute på plats. Välj oss på Norrskenet om du vill ha en lokalt förankrad fastighetsförvaltare i Umeå! Vi är även ISO-certifierade för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Fastighetsförvaltare i Umeå - Norrskenet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!Jag godkänner Norrskenets hantering av personnuppgifter